Despre noi

Servicii adaptate nevoilor tale

Ne propunem să aducem o schimbare în mediul juridic românesc prin integrarea tehnologiilor de ultimă generație.

Abia acum începem călătoria noastră

1000+

Întrebări puse prin platformă

160

Avocați online

650

Utilizatori

10+

Parteneri

Au încredere în noi

Valorile noastre

Suntem o echipă ambițioasă care împarte aceleași valori

Suntem o echipă formată din 3 avocați, cu peste 20 de ani de experiență cumulată pe piața juridică, 3 profesioniști IT, 1 specialist în marketing și 3 mentori de afaceri care, prin inovație și digitalizare, dorim să vă oferim o platformă completă pentru a vă ajuta să găsiți răspunsul la orice problemă legală cu care vă confruntați. Venim în ajutorul tău cu automatizări pe bază de IA, sute de avocați specializați în orice domeniu juridic, draft-uri legale și traduceri autorizate.

Inovație

Angajamentul nostru constă în dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a produselor noastre pentru a oferi soluții de ultimă oră care să răspundă eficient provocărilor din lumea reală.

Integritate

Susținem o fundație etică solidă în toate practicile noastre de afaceri, asigurându-ne că tehnologia AI este dezvoltată și utilizată într-un mod echitabil, transparent și respectuos față de intimitatea utilizatorilor.

Încredere

Încrederea este fundamentală în piața serviciilor juridice. Pentru noi este extrem de important ca clienții să fie conectați cu avocați calificați, cu experiență, care să poată aborda nevoile lor legale specifice. Fiecare soluție dezvoltată prioritizează interesul atât al clienților, cât și al avocaților.

Centrat pe Client

Soluțiile noastre sunt focalizate pe client, având ca scop îmbunătățirea experienței acestuia, soluționarea nevoilor specifice și aducerea unor beneficii tangibile business-ului acestuia. Ascultăm feedback-ul clientului, ne adaptăm serviciile pentru a satisface nevoile acestuia.

Accesibilitate

Facem serviciile juridice accesibile pentru oricine prin utilizarea tehnologiei. Acest lucru include oferirea de servicii la prețuri avantajoase pentru a se potrivi cu diverse bugete și asigurându-ne că platforma este ușor de utilizat pentru toți, indiferent de cunoștințele tehnologice.

Our misison

Viziunea noastră

Credem că atât informația juridică cât și specialiștii în acest domeniu trebuie aduși mai aproape de cetățeni și integrați in viața cotidiană. Dorim mai multă predictibilitate și transparență atât în privința informațiilor de interes public, cât și a serviciilor juridice, deoarece considerăm că acestea reprezintă o parte normală și necesară într-o societate democratică sănătoasă.

Bună

Nu ezita să ne contactezi