QuickLegal, compania românească de digitalizare a serviciilor juridice atrage atenția presei norvegiene

QuickLegal, o companie inovatoare din România, a câștigat vizibilitate la nivel internațional, apărând în presa norvegiană și evidențiind contribuția semnificativă a Granturilor SEE și Norvegiene la dezvoltarea afacerilor românești.

Cu o abordare revoluționară, QuickLegal oferă servicii juridice personalizate prin intermediul unei soluții digitale bazate pe inteligență artificială și algoritmi care conectează instant utilizatorii cu cei mai potriviți avocați specializați pe nevoia lor. Echipa din spatele QuickLegal a modernizat modul în care serviciile juridice sunt furnizate, aducând mai aproape profesioniștii din domeniul juridic de cetățeni și de business-urile locale printr-o soluție unică pe piața serviciilor juridice din România.

Misiunea fondatorilor, 3 avocate din România dar cu o experiență internațională, este:

mai multă predictibilitate și transparență atât în privința informațiilor de interes public cât și a serviciilor juridice ce trebuie văzute ca o parte normală și necesară într-o societate sănătoasă. Credem că prin informarea corectă a cetățenilor asupra legii și prin creșterea încrederii acestora în serviciile juridice oferite de către avocați, vom aduce un plus de valoare mediului de afaceri și a celui juridic din România.

Håkon Haugli, CEO al Innovation Norway, a subliniat impactul pozitiv al Granturilor SEE și Norvegiene în sprijinirea afacerilor din România, evidențiind faptul că 40% dintre proiectele finanțate prin aceste granturi au parteneri norvegieni. Procesele rapide de alocare a fondurilor și eficiența acestor granturi încurajează inovația și creșterea economică în țara de implementare.

Îmi place foarte mult elementul revoluționar a ceea ce faceți la QuickLegal

spune Håkon Haugli, CEO al Innovation Norway, în cadrul întâlnirii din luna septembrie din București, ca parte din vizita sa în România. Susținerea primită prin fondurile EEA și promovarea proiectului QuickLegal în presa din Norvegia nu pot decât să confirme importanța și necesitatea unor astfel de soluții inovatoare pe piața serviciilor juridice.

quicklegal

quicklegal

Aveți întrebări?

Ultimele noutăți

Aflați mai multe despre modul în care granturile SEE și norvegiene ne-au ajutat să ne

Nu ați participat la evenimentul nostru sau nu ne-ați întâlnit până acum live în cadrul

Aflați ultimele noutăți ale proiectului nostru citind cel mai important newsletter de până acum.