Misiunea noastră

Credem că atât informația juridică cât și specialiștii în acest domeniu trebuie aduși mai aproape de cetățeni și integrați in viața cotidiană. Dorim mai multă predictibilitate și transparență atât în privința informațiilor de interes public, cât și a serviciilor juridice, deoarece considerăm că acestea reprezintă o parte normală și necesară într-o societate democratică sănătoasă.

Cine suntem

Suntem o echipă de 3 avocati, cu o experiență de peste 20 de ani în piața serviciilor juridice, și 3 IT-isti care prin inovație și digitalizare dorim să oferim o platformă completă pentru orice tip de servicii juridice. Venim în sprijinul tău cu informații de interes, precum și cu sfaturi juridice din partea unor avocați specializați, iar tu poți astfel să îți economisești timpul, banii și energia pentru lucruri mai importante. Interacțiunea dintre avocați și clienți nu a fost niciodată mai simplă. Nu în ultimul rând, pentru că profesionalismul a stat dintotdeauna la baza activității noastre, ne asigurăm că etica și calitatea serviciilor, valori care caracterizează domeniul avocaturii, sunt respectate în totalitate.

Interacțiunea dintre avocați și clienți nu a fost niciodată mai simplă! QuickLegal oferă acces gratuit la informații juridice de interes public și facilitează interacțiunea dintre clienți și avocați, în timp ce tu îți economisești timpul, banii și energia pentru lucrurile mai importante. Pentru că profesionalismul stă la baza activității noastre, ne asigurăm că etica și calitatea serviciilor, valori care caracterizează domeniul avocaturii, sunt respectate în totalitate. Transparența și comunicarea stau la baza activității noastre.

De ce facem acest lucru?

Ne propunem să aducem o schimbare în mediul juridic românesc prin integrarea tehnologiilor de ultimă generație. Credem că prin informarea corectă a cetățenilor asupra legislației și prin creșterea încrederii acestora în serviciile juridice oferite de către avocați vom aduce un plus de valoare mediului de afaceri și a celui juridic din România.