QuickLegal încheie parteneriat cu EdgeFront Technologies pentru crearea unei platforme online care oferă  gratuit informații juridice pe dreptul muncii și conectează potențialii clienți cu avocați specializați

QuickLegal încheie parteneriat cu Edgefront Technologies, companie de software care oferă soluții și servicii IT de ultimă generație, pentru crearea singurei platforme de legal matchmaking din România care recomandă în mod automat cei mai potriviți avocați specializați în probleme de dreptul muncii, împreună cu oferte de onorariu din partea acestora, oferă posibilitatea de chat cu avocatul, precum și informații juridice gratis.

Am observat un interes crescut din partea tinerilor activi în câmpul muncii cu privire la cunoașterea drepturilor lor în calitate de angajați și nevoia lor de a obține informații juridice rapid, ușor și din surse de încredere. QuickLegal vine în întâmpinarea acestei probleme și îi pune în contact cu avocați specializați, oferind prompt 3 oferte de onorarii din partea celor mai potriviți avocați, recomandați de un algoritm de matchmaking, pe baza unor criterii specifice”, a spus Luminița Bușuricu, CEO QuickLegal.

În plus, după selectarea uneia din cele 3 oferte de onorarii, clientul poate comunica direct cu avocatul prin intermediul platformei și schimba documente cu acesta.

„Scopul final al platformei este de a automatiza întrebările repetitive și de a oferi consultanță juridică în mod gratuit, prin AI și algoritmi de procesare a limbajului natural”, a spus Iulia Caizer, COO QuickLegal.

QuickLegal va încheia parteneriate și cu avocați specializați, oferind acestora posibilitatea de a își extinde clientela și de a își administra ușor munca și comunicarea cu clienții prin intermediul unui birou virtual.

La nivel național, platforma are deja avocați înscriși din toate județele, atât avocați tineri, cât și avocați cu experiență mai mare de 7 ani.

Dacă ai nevoie de consultanță juridică pe dreptul muncii rapid și la costuri rezonabile sau ești un avocat care dorește să ofere consultanță profitând de beneficiile unui birou virtual, înregistrează-te aicihttps://quicklegal.ro/.

Pentru mai multe informații, contactați QuickLegal.

quicklegal

quicklegal

Aveți întrebări?

Ultimele noutăți

Aflați mai multe despre modul în care granturile SEE și norvegiene ne-au ajutat să ne

Nu ați participat la evenimentul nostru sau nu ne-ați întâlnit până acum live în cadrul

Aflați ultimele noutăți ale proiectului nostru citind cel mai important newsletter de până acum.