QuickLegal încheie parteneriat cu Prime Dash

QuickLegal încheie un parteneriat strategic cu Prime Dash, companie care oferă soluții financiare simple și inovatoare pentru business-uri și instituții financiare, folosind analize avansate și machine learning.

Acest parteneriat vine ca urmare a participării în cadrul unuia dintre cele mai importante acceleratoare din România, InnovX by BCR, și are ca obiectiv promovarea reciprocă a produselor, în contextul în care cele două start-up-uri își doresc să ajungă cât mai ușor posibil la cât mai multe persoane, companii și instituții care ar avea nevoie de serviciile lor.

“Am observat un interes crescut din partea angajaților cu privire la cunoașterea drepturilor lor, precum și o nevoie de a obține informații juridice rapid, ușor și din surse de încredere. QuickLegal vine în sprijinul acestora, punându-i în contact cu avocați specializați, recomandați printr-un algoritm de matchmaking, pe baza unor criterii specifice”, a spus Luminița Bușuricu, CEO QuickLegal.

QuickLegal urmărește acum extinderea în zona de IMM-uri, ca urmare a identificării unor nevoi similare. Platforma are deja peste 100 de avocați înscriși și activi, care provin din toate județele, și au niveluri de experiență diferite.

Pentru Prime Dash parteneriatul vine ca un răspuns la dorința noastră de a veni proactiv în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor, ținând cont că Prime Dash, dincolo de produsele financiare, pregătește lansarea oficiala a unui market place B2B care să aducă servicii adiacente și pliate pe nevoile utilizatorilor nostri, IMM-urile, a spus Ioana Rus, președinta Consiliului de Administrație al Prime Dash.

Prime Dash este un Fintech care oferă utilizatorilor soluții financiare simple și inovatoare, bazate pe Machine Learning și Advanced Analytics. Softul nostru de analiză financiară, Decision Maker, este adresat antreprenorilor și vine în sprijinul lor pentru a-i ajuta să își înțeleagă datele finaciare și controleze sănătatea financiară a companiei, să facă simulări și predicții. Informațiile prelucrate sunt preluate din softurile de contabilitate prin conexiune prin API sau din balanțele contabile. Până în prezent avem aproximativ 2500 de subscripții create.

Dacă ai nevoie de consultanță juridică rapid și la costuri rezonabile sau ești un avocat care dorește să își ofere serviciile, nu ezita să te înregistrezi aici: https://quicklegal.ro/.

Pentru a-ți crea un cont în Decision Maker și a beneficia de un CFO virtual accesează acum https://decisionmaker.ro/

quicklegal

quicklegal

Aveți întrebări?

Ultimele noutăți

QuickLegal, un jucător inovator în sectorul juridic românesc, revoluționează și democratizează accesul la servicii juridice

Comunicat de presă: 30 martie 2024, București, România QuickLegal, marketplace-ul de referință pentru serviciile juridice

Prezența online reprezintă un element esențial pentru afaceri, organizații și proiecte personale. Cu toate acestea,